Om / Kontakt

HR Partner - Stress Coach - Life Coach - Networker - Sproghjælper

SIDEN ER STADIG UNDER OPDATERING !!!

benteschmidt.com

Mine kasketter...

Livet byder os heldigvis mange muligheder undervejs, og det er ikke nødvendigvis den første uddannelse, vi tager, som bliver den vi bruger resten af livet... så jeg har flere kasketter at tage på, her er nogle stykker af dem:

 

Stress coachen Bente

Min store interesse for at hjælpe dig med at håndtere din stress-situation kommer fra min egen oplevelse af stress og mine mange samtaler med kolleger, som også var ramt af fænomenet.

I 2004, havde jeg, som mange mennesker gør, havde sagt ja til alt for meget arbejde samtidig med, at jeg nærmede mig en skilsmisse med hastige skridt, der var kaos i hele mit liv, ingen helle nogen steder. På jobbet formåede jeg at gemme min stress for alle andre, samtidig med jeg higede efter, at nogen spurgte mig, hvordan det gik. Kender du det?

Derhjemme var fanden løs - for her kunne jeg slippe alle mine dæmoner løs og stakkels dem..

Men det var jo ikke kun mig, der var stresset, og jeg begyndte at interesere mig for, hvad der er der sker med os, når vi rammes af stress, og det førte mig til stress-coach uddannelsen i 2009 hos Matzau Erhvervspsykologer, så vi kunne få styr på trivslen - i dig og i din virksomhed.

PS - det er absolut nødvendigt at skelne mellem stress coaching og anden coaching!!!

 

HR partneren Bente

Det var tilfældigt, jeg kom til at arbejde med pesonale - og måske alligevel ikke...jeg har altid interesseret mig for mennesker, så det faldt mig egentlig ret naturligt, da jeg fik mulighed for at kombinere min interesse for mennesker med min administrative uddannelse, gav det god mening. Jeg fik min første personale-stilling i Grønlands Hjemmestyres Trawler-division, bemanding af trawlerskibe og den førte mig til en amerikansk firskeri-virksomhed i Seattle. Sidenhen har jeg arbejdet som personalechef i Danmark i flere større virmsomheder, senest hos en stor dagligvare-distributør med 600 ansatte, først med ansvar for det danske personale og senere med nordisk ansvar.

 

Life coachen Bente

Coach uddannelsen hos Manning Inspire giver mig redskaberne til at hjælpe dig til at komme videre, fra det udgangspunkt, du står i. At stille de rigtige spørgsmål, og dermed hjælpe dig til at finde dine egne svar. For coaching handler ikke om, at jeg skal have en mening om, hvad du skal gøre, det handler om, at hjælpe dig til at finde din egen mening og nå frem mod det mål, du sigter efter.

Læs casen om Berit. Selvudvikling er udvikling af dig og dit potentiale - tør du det, gør du det!!

 

Networkeren Bente

Det er et rent tilfælde, at jeg pludselig befandt mig i et network marketing selskab - jeg skulle jo bare bruge produktet, som en bekendt roste til skyerne. Vupti. Jeg har lært enormt meget om denne branche, eller dette erhverv, som i folkemunde er meget udskældt. Ikke desto mindre, har det opfostret en lang række millionærer, så det er ikke at kimse af. Networking er eminent for dig (og mig), som kan lide at møde nye mennesker og skabe en relation til dem. Hvor andre steder får du muligheden for personlig udvikling, mens du tjener penge - for at skabe et fundament for dine egen økonomi, og SELV BESTEMME, hvornår og hvor meget, du vil arbejde...

 

Korrespondenten Bente

Min store interesse for sprog har ført mig ud i verden. Jeg er rigtig glad for, at engelsk blev mit yndlingsfag i skolen. Efter første sprogrejse til England som 17 årig og min efterfølgende uddannelse til korrespondent har jeg haft store oplevelser med sproget som kick-starter. Jeg havde sans for engelsk og var god til det - og er det stadig. Jeg har boet i USA i 8+ år og har stadig tilknýtning til det, og vedligeholder løbende sproget, da jeg helst læser bøger på engelsk, men ikke mindst pga. mine børn er både danske og amerikanske statsborgere og dermed taler vi lige så ofte på engelsk som på dansk.

Hent mit CV her:

Bente Schmidt

Mobil: +45 41 62 64 41

Email: bente@benteschmidt.com

Skype: bente.sisse.schmidt

 
 
 
 

Copyright © All Rights Reserved